Didactiek verdieping

De verdiepingsopleiding is bedoeld voor leesconsulenten binnen de Bibliotheek op school die de opleiding Didactiek in de praktijk hebben gevolgd en die een uitvoerende rol hebben ten aanzien van groepen kinderen (4-12 jaar) in school of bibliotheek. En voor leesconsulenten met een vergelijkbare vooropleiding of lesbevoegdheid. Tevens wordt een mbo/hbo werk- en denkniveau verwacht, met inhoudelijke kennis op het gebied van de Bibliotheek op school.

Opleidingsinstituut: Saxion Hogeschool
Locatie: Volksuniversiteit Utrecht
Eigen bijdrage: 
€ 650,-
Deelnemers: minimaal 10 – maximaal 15 personen

Meer informatie: download hier de volledige opleidingsbeschrijving

Aanmelden:  Onderaan deze pagina vindt u de beschikbare data van deze opleiding. Door op de datum van uw keuze te klikken komt u bij het online aanmeldformulier.
Annuleren: Annuleren kan alleen in geval van bijzondere of persoonlijke omstandigheden. Tot maximaal een maand voor de start van de opleiding worden in dit geval geen kosten in rekening gebracht. Bij annulering binnen een maand voor aanvang – en wanneer er geen deelnemers op de wachtlijst staan om de gereserveerde plaats over te nemen – wordt de totale eigen bijdrage in rekening gebracht.

Voor praktische en organisatorische vragen: opleidingen@debibliotheekopschool.nl
Voor inhoudelijke vragen: eising@kunstvanlezen.nl

Klik hieronder op de opleidingsdata van uw keuze om u online aan te melden.

Beschikbare opleidingsdata


Formulier wachtlijst/belangstellingsregistratie
Zijn er geen plaatsen meer beschikbaar voor de opleiding van uw keuze? Of heeft u wel belangstelling voor de opleiding maar kunt u niet op de geplande data? Vul dan het bovenstaande formulier in. Zodra er plaatsen vrijkomen of wanneer er een nieuwe opleiding wordt gepland, zal er contact met u worden opgenomen.