Effectief communiceren PO VO

De opleiding is bedoeld voor onderwijsspecialisten, adviseurs educatie en lees-mediaconsulenten, die regelmatig gesprekken voeren met de tactische laag van de school om nader af te stemmen over de samenwerking tussen bibliotheek en onderwijs binnen de Bibliotheek op school primair en voortgezet onderwijs.

Opleidingsinstituut: Avans+ Hogeschool
Locatie: Volksuniversiteit Utrecht
Eigen bijdrage: 1250,-
Deelnemers: minimaal 12 – maximaal 15 personen

Meer informatie: Download hier de volledige opleidingsinformatie

Aanmelden: Onderaan deze pagina vindt u de beschikbare data voor deze opleiding. Door hieronder op de datum van uw keuze te klikken komt u bij het online aanmeldformulier.
Annuleren: Annuleren kan alleen in geval van bijzondere of persoonlijke omstandigheden. Bij annulering binnen een maand voor aanvang – en wanneer er geen deelnemers op de wachtlijst staan om de gereserveerde plaats over te nemen – wordt de totale eigen bijdrage in rekening gebracht.

Beschikbare opleidingsdata


Formulier wachtlijst / belangstellingsregistratie
Zijn er geen plaatsen meer beschikbaar voor de opleiding van uw keuze? Of heeft u wel belangstelling voor de opleiding, maar kunt u niet op de geplande data? Vul dan het bovenstaande formulier in. Zodra er plaatsen vrijkomen of wanneer er een nieuwe opleiding wordt gepland, zal er contact met u worden opgenomen.

Voor praktische en organisatorische vragen: opleidingen@debibliotheekopschool.nl
Voor inhoudelijke vragen: eising@kunstvanlezen.nl