Informatievaardigheden HBO

De opleiding informatievaardigheden hbo is voor leesconsulenten met beleidsmatige en uitvoerende werkzaamheden binnen de Bibliotheek op school, die met scholen aan de slag gaan/willen met informatievaardigheden en die affiniteit hebben met nieuwe zoekstrategieën en nieuwe media.

Opleidingsinstituut: Avans+ Hogescholen
Locatie: Utrecht Volksuniversiteit
Eigen bijdrage: € 1100,-
Deelnemers: minimaal 12 – maximaal 15 personen

Aanmelden: Zolang er plek is. Onderaan deze pagina vindt u de beschikbare data voor deze opleiding. Door op de datum van uw keuze te klikken komt u bij het online aanmeldformulier.
Annuleren:Je aanmelding verplicht tot het betalen van de verschuldigde kosten voor deze opleiding. Betaling van de kosten vindt vooraf plaats, je ontvangt hiervoor een factuur. Kosteloos annuleren kan tot zes weken voor aanvang van de opleiding. Tot vier weken voor aanvang worden 50% van de kosten in rekening gebracht en tot twee weken voor aanvang het volledige bedrag. De annuleringsvoorwaarden komen te vervallen wanneer je voor vervanging zorgt. Met deze aanmelding verklaar je bekend te zijn met de annuleringsvoorwaarden

Meer informatie: download de volledige opleidingsbeschrijving

Klik hieronder op de opleidingsdata van uw keuze om u online aan te melden.

Beschikbare opleidingsdata


Wachtlijst
Indien voor de opleiding van uw keuze geen plaatsen meer beschikbaar zijn kunt u zich aanmelden voor de wachtlijst door dit formulier wachtlijst in te vullen en in te sturen.