Leesconsulent Basis

De opleiding Leesconsulent Basis is voor medewerkers, die in de basisscholen met de Bibliotheek op school aan het werk zijn of gaan.

Opleidingsinstituut: ROC Midden Nederland
Locatie: Utrecht Volksuniversiteit
Eigen bijdrage: € 1600,-
Deelnemers: minimaal 12 – maximaal 14 personen

Meer informatie: Download hier het complete programma

Aanmelden tot 3 september: Onderaan deze pagina vindt u de beschikbare data voor deze opleiding. Door hieronder op de datum van uw keuze te klikken komt u bij het online aanmeldformulier.

Klik hieronder op de opleidingsdata van uw keuze om u online aan te melden.

Beschikbare opleidingsdata


Annuleren: Je aanmelding verplicht tot het betalen van de verschuldigde kosten voor deze opleiding. Betaling van de kosten vindt vooraf plaats, je ontvangt hiervoor een factuur. Kosteloos annuleren kan tot zes weken voor aanvang van de opleiding. Tot vier weken voor aanvang worden 50% van de kosten in rekening gebracht en tot twee weken voor aanvang het volledige bedrag. De annuleringsvoorwaarden komen te vervallen wanneer je voor vervanging zorgt. Met deze aanmelding verklaar je bekend te zijn met de annuleringsvoorwaarden

Formulier wachtlijst / belangstellingsregistratie
Zijn er geen plaatsen meer beschikbaar voor de opleiding van uw keuze? Of heeft u wel belangstelling voor de opleiding, maar kunt u niet op de geplande data? Vul dan het bovenstaande formulier in. Zodra er plaatsen vrijkomen of wanneer er een nieuwe opleiding wordt gepland, zal er contact met u worden opgenomen.

Voor praktische en organisatorische vragen: opleidingen@debibliotheekopschool.nl
Voor inhoudelijke vragen: eising@kunstvanlezen.nl