Leesplezier voor kinderen met een leesprobleem

De opleiding is voor leesconsulenten op hbo-niveau, met ervaring op minimaal één de Bibliotheek op school-school, die zich willen specialiseren in leesplezier voor kinderen met een leesprobleem. Je hebt de opleiding Leesconsulent afgerond, waarin aandacht is geweest voor leesproblemen, of je hebt aantoonbare anderszins verworven competenties op dit terrein.

Docenten: Dia Wesseling en Wendie van der Aa
Locatie: Volksuniversiteit Utrecht

Eigen bijdrage:500,- (het overige deel wordt gesubsidieerd door de KB)
Deelnemers: minimaal 10 – maximaal 15 personen

Meer informatie: download hier de volledige opleidingsbeschrijving

Aanmelden: Onderaan deze pagina vindt u de beschikbare data voor deze opleiding. Door op de datum van uw keuze te klikken komt u bij het online aanmeldformulier.
Annuleren: Annuleren kan alleen in geval van bijzondere of persoonlijke omstandigheden. Bij annulering binnen een maand voor aanvang – en wanneer er geen deelnemers op de wachtlijst staan om de gereserveerde plaats over te nemen – wordt de totale eigen bijdrage in rekening gebracht. 

Voor praktische en organisatorische vragen: opleidingen@debibliotheekopschool.nl
Voor inhoudelijke vragen: eising@kunstvanlezen.nl

Klik hieronder op de opleidingsdata van uw keuze om u online aan te melden.

Beschikbare opleidingsdata

Formulier wachtlijst/belangstellingsregistratie
Zijn er geen plaatsen meer beschikbaar voor de opleiding van uw keuze? Of heeft u wel belangstelling voor de opleiding maar kunt u niet op de geplande data? Vul dan het bovenstaande formulier in. Zodra er plaatsen vrijkomen of wanneer er een nieuwe opleiding wordt gepland, zal er contact met u worden opgenomen.