Lezen kan beter

De opleiding is bedoeld voor lees-mediaconsulenten en adviseurs educatie met belangstelling voor lezen en literatuur, die regelmatig gesprekken voeren met de tactische laag van de school binnen de Bibliotheek op school voortgezet onderwijs.

Opleidingsinstituut: Diverse docenten
Locatie: Utrecht Volksuniversiteit
Eigen bijdrage: € 675,-
Deelnemers: minimaal 12 – maximaal 15 personen

Meer informatie:
Download hier de volledige informatie van de opleiding

Aanmelden: Onderaan deze pagina vindt u de beschikbare data voor deze opleiding. Door hieronder op de datum van uw keuze te klikken komt u bij het online aanmeldformulier.
Annuleren: Annuleren kan alleen in geval van bijzondere of persoonlijke omstandigheden. Bij annulering binnen een maand voor aanvang – en wanneer er geen deelnemers op de wachtlijst staan om de gereserveerde plaats over te nemen – wordt de totale eigen bijdrage in rekening gebracht.

Klik hieronder op de opleidingsdata van uw keuze om u online aan te melden.

Beschikbare opleidingsdata


Formulier wachtlijst / belangstellingsregistratie
Zijn er geen plaatsen meer beschikbaar voor de opleiding van uw keuze? Of heeft u wel belangstelling voor de opleiding, maar kunt u niet op de geplande data? Vul dan het bovenstaande formulier in. Zodra er plaatsen vrijkomen of wanneer er een nieuwe opleiding wordt gepland, zal er contact met u worden opgenomen.

Voor praktische en organisatorische vragen: opleidingen@debibliotheekopschool.nl
Voor inhoudelijke vragen: eising@kunstvanlezen.nl