Onderwijsrelaties bouwen en borgen

Succesvol zijn in een verkoopgesprek. Deze opleiding is bedoeld voor onderwijsspecialisten en adviseurs educatie, die regelmatig gesprekken voeren met de tactische laag van de school om nader af te stemmen over de voortgang en verdieping van de samenwerking tussen bibliotheek en onderwijs binnen de Bibliotheek op school primair en voortgezet onderwijs.

Opleidingsinstituut: Avans+ Hogeschool
Locatie: Volksuniversiteit Utrecht
Eigen bijdrage: 
 1450,-
Deelnemers: minimaal 12 – maximaal 15 personen

Meer informatie: Download hier de volledige opleidingsinformatie

Aanmelden: Onderaan deze pagina vindt u de beschikbare data voor deze opleiding. Door hieronder op de datum van uw keuze te klikken komt u bij het online aanmeldformulier.

Annuleren: Je aanmelding verplicht tot het betalen van de verschuldigde kosten voor deze opleiding. Betaling van de kosten vindt vooraf plaats, je ontvangt hiervoor een factuur. Kosteloos annuleren kan tot zes weken voor aanvang van de opleiding. Tot vier weken voor aanvang worden 50% van de kosten in rekening gebracht en tot twee weken voor aanvang het volledige bedrag. De annuleringsvoorwaarden komen te vervallen wanneer je voor vervanging zorgt. Met deze aanmelding verklaar je bekend te zijn met de annuleringsvoorwaarden.

Beschikbare opleidingsdata


Formulier wachtlijst / belangstellingsregistratie
Zijn er geen plaatsen meer beschikbaar voor de opleiding van uw keuze? Of heeft u wel belangstelling voor de opleiding, maar kunt u niet op de geplande data? Vul dan het bovenstaande formulier in. Zodra er plaatsen vrijkomen of wanneer er een nieuwe opleiding wordt gepland, zal er contact met u worden opgenomen.

Voor praktische en organisatorische vragen: opleidingen@debibliotheekopschool.nl
Voor inhoudelijke vragen: eising@kunstvanlezen.nl