Profilering Leesconsulent

De opleiding is een verdiepingsmodule, die al enige ervaring hebben opgedaan op school en hun eigen effectiviteit onder de loep willen nemen en verbeteren. Voorwaarde is dat je de opleiding leesconsulent hebt afgerond, of al meerjarige ervaring hebt als leesconsulent.

NB Deze opleiding is ook in te kopen voor teams of op locatie. Neem voor meer informatie contact op met opleidingen@debibliotheekopschool.nl

Opleidingsinstituut: Trainer vanuit de POI
Locatie: Volksuniversiteit Utrecht
Eigen bijdrage: € 750,-
Deelnemers: minimaal 10 – maximaal 12 personen

Meer informatie: download hier de volledige opleidingsbeschrijving

Aanmelden: Onderaan deze pagina staan de beschikbare data voor deze opleiding. Door op de datum van uw keuze te klikken komt u bij het online aanmeldformulier.
Annuleren: Annuleren kan alleen in geval van bijzondere of persoonlijke omstandigheden. Bij annulering binnen een maand voor aanvang – en wanneer er geen deelnemers op de wachtlijst staan om de gereserveerde plaats over te nemen – wordt de totale eigen bijdrage in rekening gebracht.

Beschikbare opleidingsdata


Formulier wachtlijst / belangstellingsregistratie
Zijn er geen plaatsen meer beschikbaar voor de opleiding van uw keuze? Of heeft u wel belangstelling voor de opleiding, maar kunt u niet op de geplande data? Vul dan het bovenstaande formulier in. Zodra er plaatsen vrijkomen of wanneer er een nieuwe opleiding wordt gepland, zal er contact met u worden opgenomen.

Voor praktische en organisatorische vragen: opleidingen@debibliotheekopschool.nl
Voor inhoudelijke vragen: eising@kunstvanlezen.nl